id: 22534
Title: Залежність ураження гельмінтами риби залежно від виду харчової обробки
Authors: Шевчук Т. В., Панько В. В., Мудрак О. В.
Keywords: A. Simplex, анізакідоз, рибна продукція, оселедцеві риби, інвазія, кулінарна обробка, органолептика, паразитологічні дослідження
Date of publication: 2019-12-09 10:34:25
Last changes: 2019-12-09 10:34:25
Year of publication: 2019
Summary: Найпопулярнішими для більшості українців серед морських риб є чорноморський або атлантичний оселедець. Серед видів харчової обробки споживачі в нашій країні надають перевагу солінню, маринуванню, і рідше, копченню оселедця. Тому статтю було присвячено вивченню динаміки анізакідозу оселедцевих риб різного виду обробки. Для цього був проведений контрольний відбір зразків рибної продукції на ринках міста Вінниці, здійснені органолептичні та паразитологічні дослідження. Об’єктом дослідження був оселедець свіжоморожений, солений, маринований, копчений, а предметом – динаміка ураження анізакідами рибної продукції.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22534.pdf
Publication type: Тези доповідей
Publication: Збалансоване природокористування: традиції, перспективи та інновації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 3 груд. 2019 р. - Київ : ДІА, 2019. - С. 118-122.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 22534.pdf Size : 306859 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|