id: 22097
Title: Розробка технології пастоподібних молочних продуктів
Authors: Крицаль Анна Василівна
Keywords: молочний продукт, сир кисломолочний, гарбуз, пюре з гарбуза, смак, зовнішній вигляд, харчова цінність
Date of publication: 2019-11-29 16:42:54
Last changes: 2019-11-29 16:42:54
Year of publication: 2019
Summary: За органолептичними та фізико-хімічними показниками гарбузове пюре доцільно використовувати в якості добавки для створення сирного пастоподібного молочного продукту. Розроблено рецептуру та технологію виробництва пастоподібного молочного продукту з пюре гарбуза з урахуванням збалансованості компонентів, компліментарності органолептичних показників гармонійний смак і привабливий зовнішній вигляд, а також впливу внесеного плодової сировини на фізико-хімічні показники. Визначено оптимальну кількість гарбузового пюре, внесеного в рецептуру, спільний вплив рецептурних компонентів і плодової сировини на показники якості готового продукту.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22097.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 22097.pdf Size : 1587631 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|