id: 22046
Title: Дипломний проект на тему:«Удосконалення технології виробництва вершкового масла з антиоксидантними властивостями».
Authors: Дяченко А.М.
Keywords: молоко-сировина, технологія, дослідження, виробництво, якість, безпека, масло, антиоксиданти, рецептура.
Date of publication: 2019-11-28 13:27:13
Last changes: 2019-11-28 13:27:13
Year of publication: 2019
Summary: формування та оцінка якості вершкових масел з антиоксидантними властивостями, удосконалення технології виробництва вершкового масла
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/22046.pdf
Publication type: FFFF
Publication: Керівник: к.т.н. доцент Л.В. ФІАЛКОВСЬКА
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 22046.pdf Size : 1495764 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|