id: 2160
Title: Вплив заквашувальних культур на якість і вихід сиру "Російського" у ВАТ "Літинський молочний завод"
Authors: В. В. Власенко, Т. В. Семко, Т. М. Ткачук
Keywords: твердий сир, бактеріальні закваски, лактобактерії, температурні режими, закваски прямого внесення, органолептичні та фізико-хімічні показники
Date of publication: 2010-11-12 15:48:24
Last changes: 2010-11-12 15:48:24
Year of publication: 2010
Summary: Досліджено вплив бактеріальних заквасок на вихід сирів з високою температурою другого нагрівання на прикладі сиру російського.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/2160.pdf
Publication type: Статті
Publication: 1324 Вінниця
In the collections : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 2160.pdf Size : 272212 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|