id: 2128
Title: Вплив екструдованої сої на молочну продуктивність корів на хімічний склад молока
Authors: В. М. Костенко, С. А. Пасічник
Keywords: екструдована соя, молочна продуктивність, дійні корови, годівля
Date of publication: 2010-11-11 11:28:56
Last changes: 2010-12-02 09:43:03
Year of publication: 2010
Summary: Ефективність використання сої в годівлі сільськогосподарських тварин пояснюється високим вмістом в ній протеїну (38%), жиру (20%) та багатим вітамінно-мінеральним складом. Проте, соя має один недолік – містить антипоживні речовини, що потребують інактивації. Серед існуючих прийомів знешкодження даних речовин найкраще зарекомендував себе метод екструзії. Окрім цього, екструзія підвищує перетравність протеїну, що, в свою чергу, сприяє підвищенню молочної продуктивності та покращує хімічний склад молока.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/2128.pdf
Publication type: Статті
In the collections : 2010. Випуск 3 (43)/ Серія : Сільськогосподарські науки/ Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету/ Наші видання/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Дончевська О.П.
File : 2128.pdf Size : 321121 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|