id: 21089
Title: Вторинна ферментація в силосованих кормах
Authors: Зелінська І. П.
Keywords: силосовані корми
Date of publication: 2019-09-27 11:46:47
Last changes: 2019-09-27 11:46:47
Year of publication: 2019
Summary: Основними завданнями розвитку тваринництва України в умовах переходу до ринкової економіки є зростання продуктивності праці, поліпшення якості продукції, загальне підвищення ефективності виробництва. Ці завдання можуть бути успішно вирішені лише за умови постійного вдосконалення засобів виробництва, впровадження прогресивних технологій та при умові повноцінної і стабільної кормової бази, особливо у стійловий період, коли відчувається брак кормів. Консервовані корми - силос та сінаж становлять понад 50% поживності зимового раціону великої рогатої худоби при загальній частці кормів в структурі собівартості сільськогосподарської продукції 50-70%. Вони забезпечують тварин кормом не лише у стійловий період, а й є основним видом корму у весняно-літній та осінній період, коли відчувається недостача в зеленій масі. Тому якість сінажу і силосу - це якість і ефективність ведення тваринництва у цілому.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/21089.pdf
Publication type: Програми конференцій
Publication: Всеукр. наук-практ. конф. молодих вчених та студ. «Економіка, бізнес та управління», (Могилів-Подільський, 22-23 квіт. 2019 р.). - Могилів-Подільський : Могилів-Подільський технолого-економічний коледж ВНАУ, 2019. - 4 с.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 21089.pdf Size : 121567 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|