id: 20818
Title: Проектування підприємств переробної галузі. Методичні вказівки до виконання практичних і самостійних робіт із дисципліни для підготовки магістрів спеціальності 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. – Вінниця РВВ ВНАУ, 2019. – 48
Authors: Поліщук Т.В.
Keywords: проектування, підприємства, переробка, молоко, молочні продукти, завод, комбінат, сир, масло, консерви, м’ясо
Date of publication: 2019-06-19 14:54:14
Last changes: 2019-06-19 14:54:14
Year of publication: 2019
Summary: Вивчення дисципліни передбачає дати майбутнім спеціалістам глибокі і всебічні знання з питань проектування підприємств з переробки молока і молочних продуктів на молочних заводах і комбінатах; на сироробних, маслоробних, молококонсервних та інших молокопереробних підприємствах, та проектування підприємств з переробки м’яса та м’ясних продуктів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/20818.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 20818.pdf Size : 464211 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|