id: 20612
Title: Технологія молоко та молочних продуктів. Методичні вказівки для лабораторних робіт студентів факультету «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва та ветеринарії» спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня «Бакалавр».
Authors: Соломон А.М., Бондар М.М., Фабіянська О.Л.,
Keywords: молоко, кисломолочні продукти, сир, масло, молочні консерви
Date of publication: 2019-05-20 08:30:16
Last changes: 2019-05-20 08:30:16
Year of publication: 2019
Summary: Лабораторні роботи з дисципліни «Технологія молоко та молочних продуктів», складені, виходячи з навчальної програми курсу і кількості годин, відведених студенту для лабораторних занять за навчальним планом, а також з урахуванням можливості використання цих методик у науково-дослідній роботі.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/20612.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 20612.pdf Size : 1639300 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|