id: 20120
Title: Гігієна і санітарія харчових підприємств. Програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти першого бакалаврського освітнього ступеня: галузь знань – 18 Виробництво та технології.
Authors: Яремчук О. С.
Keywords: гігієна, санітарія, підприємства, харчова галузь
Date of publication: 2019-03-18 10:11:25
Last changes: 2019-03-18 10:11:25
Year of publication: 2019
Summary: Викладений матеріал програми «Гігієна і санітарія харчових підприємств» включає вступ, два основних розділи: частина 1 «Основи санітарії та гігієни», частина 2 «Санітарія та гігієна продуктів харчування» - всього 90 годин, із них: лекційного матеріалу – 16 годин, лабораторних занять – 28 годин та передбачено 46 годин на самостійну роботу, яка розрахована для підготовки студентів першого бакалаврського освітнього ступеня Вінницького національного аграрного університету.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/20120.pdf
Publication type: Навчальні програми
Publication: Спеціальність - 181 «Харчові технології»
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 20120.pdf Size : 624014 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|