id: 18474
Title: Інноваційні харчові інгредієнти у галузі. Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» для підготовки студентів спеціальністю 181 «Харчові технолог
Authors: Соломон А. М.
Keywords: Інновації, харчові інгредієнти, молоко
Date of publication: 2018-11-28 08:15:26
Last changes: 2018-11-28 08:15:26
Year of publication: 2018
Summary: Методичні вказівки призначені для виконання лабораторних занять з дисципліни Інноваційні харчові інгредієнти у галузі для підготовки студентів спеціальністю 181 «Харчові технології» освітнього ступеню «Магістр».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/18474.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 18474.pdf Size : 658725 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|