id: 18416
Title: Вплив сезону одержання молока на технологічні параметри сичужних сирів
Authors: Гавура Богдан Сергійович
Keywords: молоко-сировина, сир Голландський, сезон, соматичні клітини, мікробіологічні показники, СЗМЗ.
Date of publication: 2018-12-04 15:23:41
Last changes: 2018-12-04 15:23:41
Year of publication: 2018
Summary: Дипломна робота виконана на 92 сторінках машинописного тексту, містить 12 таблиць, 12 рисунки, використано 51 літературне джерело. Мета роботи полягає у вивченні впливу сезону отримання молока-сировини на технологічні властивості та якість сиру « Голландського ». Об’єкт дослідження – молоко корів, сир Голландський. Предмет дослідження – сезонні зміни складу молока-сировини.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/18416.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 18416.pdf Size : 1126531 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|