id: 18273
Title: «Підвищення якості і зменшення втрат м’яса птиці на стадіях виробництва в умовах Ладижинської птахофабрики»
Authors: Склярук Тетяна Миколаївна
Keywords: м`ясо, курчата-бройлери, якість , забій, переробка
Date of publication: 2018-11-30 09:01:53
Last changes: 2018-11-30 09:01:53
Year of publication: 2018
Summary: теоретичне та експериментальне обґрунтування підходів до вирішення проблеми підвищення якості та скорочення втрат м`яса на стадіях вирощування, доставки і переробки птиці в умовах ТОВ «Вінницька птахофабрика» м. Ладижин.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/18273.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 18273.pdf Size : 1693420 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|