id: 17150
Title: Ефективність використання сої в годівлі високопродуктивних корів та різна біологічна цінність соєвого білка і молока в молочний період вирощування телят
Authors: Кулик М. Ф., Скоромна О. І., Обертюх Ю. В., Жуков В. П. , Гончар Л. О.
Keywords: корови, телята-молочники, молоко, соя, біологічна цінність білків, швидкість проходження корму по травному каналу
Date of publication: 2018-08-29 08:33:00
Last changes: 2018-08-29 08:33:00
Year of publication: 2016
Summary: У корів високого рівня продуктивності переважає майже в 1,7 разу кишечне травлення порівняно з низькопродуктивними, що пояснюється швидкістю проходження по травному тракту кормової маси, зокрема, екструдованої сої протягом доби кг/год. Біологічна цінність білка молока і сої для телят-молочників є неоднаковою. У тонкому кишечнику телят-молочників всмоктуються пептиди розщеплюваного білка молока, а сої не всмоктуються і не засвоюється через відмінність у пептидних і міжпептидних зв’язках структури білків.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/17150.pdf
Publication type: Статті
Publication: Корми і кормовиробництво. - 2016. - № 82. - С. 210-219.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 17150.pdf Size : 292219 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|