id: 17026
Title: Якісні показники м’яса свиней за дії кормової добавки «Бетаїн»
Authors: Чудак Р. А., Подолян Ю. М., Бабков Я. І.
Keywords: свині, мясо, годівля, Бетаїн
Date of publication: 2018-08-21 12:42:31
Last changes: 2018-08-21 12:42:31
Year of publication: 2017
Summary: Метою експерименту було вивчити вплив кормового препарату «Бетаїн» на якість м’яса дослідних свиней. За результатами досліджень встановлено, що за споживання кормової добавки гібридними свиньми на відгодівлі підвищується вміст білка у м’ясі на 5,5%, загальної вологи на 0,4%, зв’язаної вологи на 1,4%.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/17026.pdf
Publication type: Статті
Publication: Аграрна наука та харчові технології. – 2017. – № 2(96). – С. 118-124.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 17026.pdf Size : 513029 byte Format : Adobe PDF Access : For all
| |
|
|