The Repository of VNAU

MAIN | BY YEARS | COLLECTIONS| BY TYPES| BY DEPS | SEARCH| LOGIN | ABOUT| RSS |

id: 16338
Title: Проект еко-готелю у передмісті м. Івано-Франківськ
Authors: Габрієлян Сергій Валеріойвич
Keywords: Готельно-ресторанна справа, туристи, готельно-ресторанний комплекс, эко-готель
Date of publication: 2018-06-15 14:11:52
Last changes: 2018-06-15 14:11:52
Year of publication: 2018
Summary: Готельно-ресторанний бізнес є однією із найбільш значущих складових індустрії гостинності. Водночас, ресторанний бізнес, з одного боку, є одним із засобів високоліквідного використання капіталу, а з іншого - середовищем із високим ступенем конкурентності. У всьому цивілізованому світі він є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу, тому заклади та підприємства ведуть між собою постійну боротьбу за сегментацію ринку; за пошук нових та за утримання постійних споживачів їхньої продукції та послуг.
Вовчинець – село, що розташоване на північний схід від міста Івано-Франківська. Село Вовчинець розташоване на північний схід від м. Івано-Франківська у межиріччі двох річок - Бистриці Надвірнянської та Бистриці Солотвинської. Віддаль від центру міста до села - всього 4 км.. Населення – 2647 чоловік.
Вигідне географічне розташування сприяло заселенню території с. Вовчинець з давніх часів.
Мета дипломного проекту – спроектувати еко-готель у передмісті Івано-Франківська, а саме у с. Вовчинець. А для цього необхідно виконати ряд завдань, таких як:
- провести маркетингове дослідження ринку готельно-ресторанних послуг с. Вовчинець, визначити потенційних споживачів проектованого готелю;
– визначити місткість ринку готельно-ресторанних послуг с. Вовчинець;
– дослідити найбільш потужних конкурентів;
– скласти концепцію проектованого готелю у передмісті Івано-Франківська;
– спроектувати житлову групу приміщень проектованого еко-готелю;
– спроектувати приймально-вестибюльну групу приміщень готелю;
– спроектувати приміщення побутового обслуговування і торгівлі, допоміжних та адміністративних приміщень, виробничо-господарських приміщень ЗРГ, адміністративно-побутових приміщень ЗРГ, підприємств харчування еко-готелю;
– змоделювати виробничий процес в закладах ресторанного господарства при готелі;
– визначити кількість і асортиментний склад денної продукції закладу ресторанного господарства при готелі;
– скласти меню закладів ресторанного господарства при готелі;
 визначити кількість робітників виробничих цехів та розробити структурно-технологічну схему закладів ресторанного господарства при готелі;
 визначити площі гарячого та холодного цехів закладу ресторанного господарства при готелі розрахунковим методом та загальної площі об’єкту та поверховості проектованої будівлі;
 розробити попередні концептуальні архітектурні пропозиції для проектованого готельно-ресторанного комплексу;
 розробити пропозиції щодо розміщення об’єктів будівництва на земельних ділянках у с. Вовчинець;
 визначити інженерні характеристики готелю;
 розробити інженерні системи для проектованого закладу готельно-ресторанного господарства у с. Вовчинець;
 надати пропозиції щодо дизайну проектованого еко-готелю;
 скласти кошторис будівництва еко-готелю;
 визначити порядок здачі в експлуатацію закінченого будівництва готелю у с. Вовчинець;
 визначити та обґрунтувати організаційно-правовий статус готелю у с. Вовчинець;
 розробити раціональну організаційну структуру управління проектованим підприємством та штатний розпис працівників;
 обґрунтувати операційні доходи, активи, операційні витрати, операційний прибуток проектованого готелю;
 охарактеризувати та спланувати основні показники діяльності готелю на п’ять років;
 розробити капітальний бюджет розвитку проекту еко-готелю та оцінити ефективність капітальних вкладень, окупність готелю у с. Вовчинець;
 розробити шляхи розвитку проекту.
Об’єктом проектування буде проект еко-готелю з приміщеннями житлової групи (номер апартемент) та торгівельною залою ресторану (української кухні).

URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/16338.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 16338.pdf Size : 1042804 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users

Enlarge

"Socrates" System  |   VNAU official site Copyright © 2013, coding by Y.Palamarchuck, design by R.Yatskovska