id: 15328
Title: Забійні та фізико-хімічні показники якості свинини при згодовуванні БВМД
Authors: Новодворська Інна Володимирівна.
Keywords: БВМД Провімі-Стандарт, м`ясо, якість, трьохреберний відруб, рН м’яса, інтенсивність забарвлення.
Date of publication: 2018-02-20 15:45:19
Last changes: 2018-02-20 15:45:19
Year of publication: 2018
Summary: Метою даної роботи є вивчення фізико-хімічних показників м’язової тканини молодняку свиней при згодовуванні БВМД «Провімі-Стандарт».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/15328.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 15328.pdf Size : 894325 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|