id: 15223
Title: Дослідження процесу подрібнення фаршу в емульсітаторі
Authors: Самойленко Володимир Миколайович
Keywords: емульсітатор, різання, бункер живильний, різальний бункер, швидкість подачі, показники якості, напівфабрикати.
Date of publication: 2018-02-14 11:13:08
Last changes: 2018-02-14 11:13:08
Year of publication: 2018
Summary: Магістерська робота присвячена дослідженням робочих параметрів обладнання для подрібнення м`ясо-жирової сировини. Відображено сучасний стан обладнання. Виявлено недоліки та переваги; встановлено необхідність подальшого конструктивного вдосконалення, теоретично та експериментально встановленні робочі параметри емульсітатора. Розроблено методику визначення раціональних технологічних та конструктивних параметрів обладнання.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/15223.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 15223.pdf Size : 4087968 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|