id: 15111
Title: Організація ресторанної справи. Методичні вказівки з організації самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня освіти, галузі знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальності – 241 «Готель
Authors: Ставська Ю.В.
Keywords: ресторан, гість, справа, організація
Date of publication: 2018-01-31 09:58:08
Last changes: 2018-01-31 09:58:08
Year of publication: 2018
Summary: В методичних вказівках компактно наводиться теми для самостійного вивчення, головні питання відповідно до програми курсу, на які необхідно звернути увагу при вивченні матеріалу. Наприкінці теми наведений перелік рекомендованої літератури (основної та додаткової). Представлено розрахункові завдання, індивідуальні самостійні завдання, які включають певну частку власних досліджень студента в діючих закладах ресторанного господарства.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/15111.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 15111.pdf Size : 795123 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|