id: 14555
Title: Менеджмент готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанн
Authors: Фіщук Н.Ю., Березюк С.В.
Keywords:
Date of publication: 2017-10-25 12:59:02
Last changes: 2017-10-25 12:59:02
Year of publication: 2017
Summary: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанн
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/14555.pdf
Publication type: Методичні вказівки
Publication: ГРС
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 14555.pdf Size : 1291929 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|