id: 14445
Title: Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів з дисципліни для підготовки бакалаврів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Климчук А. О.
Keywords: якість, стандартизація, сертифікація, управління якістю, СУЯ, TQM, НАССР
Date of publication: 2017-10-25 12:20:31
Last changes: 2017-10-25 12:20:31
Year of publication: 2017
Summary: Дисципліна «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» є дисципліною професійної підготовки, заснована на знаннях дисциплін «Менеджмент», «Маркетинг», «Готельна справа», «Ресторанна справа». Курс покликаний разом з іншими дисциплінами сформувати у здобувачів вищої освіти систему знань в області управління якістю, що стануть їм у нагоді як у подальшій практичній, так і науково-дослідній діяльності. . Здобувачі вищої освіти навчаються системно підходити до аналізу діяльності закладів готельного і ресторанного господарства, розвивають навички розв’язання проблем підвищення якості.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/14445.pdf
Publication type: Методичні вказівки
Publication: для підготовки бакалаврів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 14445.pdf Size : 637243 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|