id: 14350
Title: Проектування та будівництво підприємств із виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами першого бакалаврського освітнього ступеня із спеціальності 204 технологія виробництва і переробки прод
Authors: Польовий Л.В., Варпіховський Р.Л.
Keywords: проектування, виробництво, переробка, план, розріз, схема, скотомісце.
Date of publication: 2017-09-27 11:02:07
Last changes: 2017-09-27 11:02:07
Year of publication: 2017
Summary: Викладений матеріал методичних вказівок до виконання курсового проекту розроблено з метою надання студентам допомоги у самостійному пошуку літературних джерел за темою курсового проекту, використання норм технологічного проектування підприємств із виробництва тваринницької продукції та її переробці та розробці курсового проекту за структурою.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/14350.pdf
Publication type: Методичні вказівки
Publication: Методичні вказівки до виконання курсового проекту студентами першого бакалаврського освітнього ступеня із спеціальності 204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – Вінниця: РВВ ВНАУ, 2017. – 54 с.
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 14350.pdf Size : 2045915 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|