id: 14329
Title: "Проектування підприємств галузі" Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» у вищих навчальних закладах ІІІ – ІV рівнів акредитації
Authors: Польовий Л.В., Поліщук Т.В.
Keywords: проектування, підприємство, переробка, молоко, м`ясо, продукція
Date of publication: 2017-09-27 09:40:49
Last changes: 2017-09-27 09:40:49
Year of publication: 2017
Summary: Вивчення дисципліни передбачає дати майбутнім спеціалістам глибокі і всебічні знання з питань проектування підприємств з переробки молока і молочних продуктів на молочних заводах і комбінатах; на сироробних, маслоробних, молококонсервних та інших молокопереробних підприємствах, та проектування підприємств з переробки м’яса та м’ясних продуктів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/14329.pdf
Publication type: Навчальні програми
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 14329.pdf Size : 581929 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|