id: 14202
Title: Дослідження процесу соління м’ясної сировини під дією ультразвукових коливань
Authors: Гнатишина Ольга Сергіївна
Keywords: м`ясо, соління, ультразвук, ультразвукова ванна, пластина, коливальна система
Date of publication: 2017-09-07 08:57:53
Last changes: 2017-09-07 08:57:53
Year of publication: 2017
Summary: Магістерська робота складається зі вступу, 4 розділів, висновків, списку використаних літературних джерел. Загальний обсяг роботи – 79 сторінок, містить – 19 рисунків, 9 таблиць, список використаних джерел з 26 найменувань. Роботу присвячено розробці технології та обладнання для соління м’ясної сировини на основі експериментальних досліджень впливу ультразвуку на процес
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/14202.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 14202.pdf Size : 1237817 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|