id: 14080
Title: Управління розвитком підприємств харчової промисловості регіону (за матеріалами департаменту агропромислового розвитку вінницької облдержадміністрації)
Authors: Івасюк Н.С.
Keywords: конкурентноспроможність, експорт, імпорт, сальдо, диверсифікація, продуктовий баланс, харчова промисловість, конкуренція.
Date of publication: 2017-09-01 12:00:19
Last changes: 2017-09-01 12:00:19
Year of publication: 2017
Summary: ОБ’ЄКТ ДОСЛІДЖЕННЯ – управління підприємствами харчової промисловості у Вінницькій області в сучасних умовах. ПРЕДМЕТОМ НАУКОВОГО ДОСЛІДЖЕННЯ – є сукупність теоретичних, методичних та практичних положень управління харчової промисловості регіону в умовах розвитку ринкової економіки та інтеграції в світогосподарські зв’язки.. МЕТА РОБОТИ – дослідження ефективності діяльності харчових підприємств Вінницької області, пошук реальних шляхів покращення механізму регулювання експорту продукції АПК та харчової промисловості зокрема, удосконалення системи бюджетної підтримки, диверсифікація виробництва основної продукції комплексу. МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ. Методологічну основу дослідження становлять наукові досягнення вітчизняних і зарубіжних вчених з проблем формування і використання конкурентних переваг харчової промисловості та управління ними. У процесі дослідження застосовано різноманітні загальнонаукові та спеціальні методи дослідження: порівняння, системно-функціональний, описовий, економетричні, математичний, аналітико-експертні, а також поєднання цих методів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/14080.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 14080.pdf Size : 893221 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|