id: 13888
Title: Вплив технологічних прийомів вирощування на продуктивність жита озимого в умовах дослідного поля ВНАУ
Authors: Банделюк С.Л.
Keywords: Жито, озимина, вплив
Date of publication: 2017-08-22 17:59:05
Last changes: 2017-08-22 17:59:05
Year of publication: 2017
Summary: Наявність у житньому хлібі повноцінних білків, багатих на незамінні для людей амінокислоти, особливо на лізин, аргінін та ін., великої кількості легкозасвоюваних вуглеводів, а також дуже важливих вітамінів (А, В1, В2, В3, В6, РР, С), значна калорійність (1 кг житнього хліба забезпечує людину 2481,2 ккал) свідчать про його високу поживність як продукту харчування, особливо при виконанні людиною фізичної праці. Слід додати також, що, з’їдаючи 500 г житнього хліба, людина повністю забезпечує себе залізом і фосфором та на 40% - кальцієм.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/13888.pdf
Publication type: FFFF
In the collections :
Published by: Адміністратор
File : 13888.pdf Size : 615556 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|