id: 13434
Title: Господарсько-екологічна оцінка продуктивності сортів озимої пшениці залежно від технологічних прийоміввирощування в умовах дослідного поля внау
Authors: Краєцька Н.В.
Keywords: пшениця, підживлення
Date of publication: 2017-06-20 16:44:32
Last changes: 2017-06-20 16:44:32
Year of publication: 2017
Summary: Збільшення виробництва зерна пшениці м’якої озимої з поліпшеною якістю є одним із основних завдань сучасного аграрного комплексу України. Відомо, що в останні роки до 50 % отриманого зерна не відповідає кондиціям продовольчого, а в деякі з них частка такого зерна сягає 70–80 %. Фахівцями відмічається неухильне зниження вмісту білка в зерні, а також погіршення інших важливих технологічних показників
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/13434.pdf
Publication type: FFFF
In the collections : 2017 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 13434.pdf Size : 553049 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|