id: 13357
Title: Модернізація обладнання для теплової обробки овочевої сировини лінії виробництва томатної пасти
Authors: Ткачик М.О.
Keywords: Томати,томатна паста, установка, процес, лінія
Date of publication: 2017-06-13 13:23:07
Last changes: 2017-06-13 13:23:07
Year of publication: 2017
Summary: Важливе місце в харчовій промисловості займає галузь виробництва консервованої продукції. Консервне виробництво на сучасному етапі розвитку галузі переводиться на потокові форми організації виробництва на базі сучасного технологічного обладнання, в яких режими роботи і параметри технологічних процесів контролюються і регулюються автоматичними пристроями і електронними системами.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/13357.pdf
Publication type: FFFF
In the collections : 2017 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 13357.pdf Size : 1211657 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|