id: 13315
Title: Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму пі дготовки 6.051701 «харчові технології та інженерія» частина 2 «технологі чні розрахунки молока – сировини і готової прод
Authors: Семко Т.В.,Бережнюк Н.А., Соломон А.М.
Keywords:
Date of publication: 2017-05-31 14:10:02
Last changes: 2017-05-31 14:10:02
Year of publication: 2017
Summary: У методичних вказівках приведено розрахунки технологічних процесів виготовлення молочної продукції, а також наведено методика складання рецептури виробництва готової продукції. Кожна лабораторна робота включає теоретичний матеріалу, опис методики проведення розрахунків, завдання для самостійної роботи та контрольні питання для самоперевірки.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/13315.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 13315.pdf Size : 1043465 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|