id: 13204
Title: Технологія молочної галузі. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051701 «харчові технології та інженерія» частина 1 «технологія виробництва молока – сировини і готової продукції»
Authors: Семко Т.В., Бережнюк Н.А., Новгородська Н. В.
Keywords: молоко, технологія,галузь, рецептури
Date of publication: 2017-05-31 13:07:54
Last changes: 2017-05-31 13:07:54
Year of publication: 2017
Summary: контрольні питання для самоперевірки. Методичні вказівки призначені для виконання лабораторного робіт з дисципліни «Технологія молочної галузі» для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», Частина 1 «Технологія виробництва молока – сировини і готової продукції».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/13204.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 13204.pdf Size : 1697172 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|