|
id: 13202
Title: Основи харчових виробництв. Методичні вказівки до проведення лабораторних занять для студентів денної форми навчання з напряму підготовки 6. 051701 «Харчові технології та інженерія» 0517 «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукці
Authors: Соломон А.М.
Keywords: харчові продукти
Date of publication: 2017-05-31 13:03:51
Last changes: 2017-05-31 13:03:51
Year of publication: 2017
Summary: Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт для студентів факультету «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» освітній ступінь «бакалавр». Спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Вінниця. – ВНАУ, 2017. – с.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/13202.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 13202.pdf Size : 933544 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|