id: 12893
Title: Організація ресторанного господарства. Методичні вказівки для виконання семінарських занять та організації самостійної роботи студентів Галузь знань 1401 «Сфера обслуговування» Напрям підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Табенська О.І.
Keywords: ресторани, бари, їдальні, кафе, закусочні; типи підприємств за стадіями виробництва: заготівельні фабрики, комбінати напівфабрикатів, кулінарні фабрики; типи підприємств за об’ємом кулінарної продукції, що випускається: фабрики-кухні, комбінати харч
Date of publication: 2017-03-29 16:18:28
Last changes: 2017-03-29 16:18:28
Year of publication: 2017
Summary: Методичні вказівки пропонують студентам ґрунтовний виклад основних проблем та перспектив розвитку готельно-ресторанного господарства. Комерційна спрямованість діяльності туристичних фірм дозволяє вважати туризм галуззю бізнесу. Дослідження багатьох аспектів, пов`язаних із залученням та обслуговуванням туристів, від планування і підготовки маршрутів до будівництва спеціалізованих комплексів, від роботи з клієнтами до розвитку інфраструктури окремих регіонів – дає підстави віднести туризм до сучасної індустрії відпочинку, лікування, розваг та бізнесу.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12893.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Ромигайло Ірина Юріївна
File : 12893.pdf Size : 2426309 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|