id: 12847
Title: Експлуатація та ремонт машин для переробних та харчових виробництв. Методичні вказівки для організації самостійної роботи студентів денної форми навчання факультету механізації сільського господарства із спеціальності 133 «Галузеве машинобу
Authors: Пазюк В.М.
Keywords: самостійна робота, мясна промисловість
Date of publication: 2017-03-29 14:49:30
Last changes: 2017-03-29 14:49:30
Year of publication: 2017
Summary: В підготовці магістрів з харчової та переробної промисловості особливе місце має курс «Експлуатація техніки в переробній галузі». В ньому розглядаються основне обладнання харчової та переробної промисловості та технологічні процеси, що відбуваються в них. Вивчення будови та принципу роботи основного технологічного обладнання студентами є необхідним теоретичним підґрунтям для практичної реалізації їх на підприємствах харчових та переробних виробництв. Вони повинні засвоїти необхідні знання і вміти їх практично використовувати та самостійно вносити пропозиції по їх вдосконаленню, що реалізуються в подальшому в розробці та створенні раціональних конструкцій машин та апаратів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12847.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Ромигайло Ірина Юріївна
File : 12847.pdf Size : 1213010 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|