|
id: 12631
Title: Технологія продукції ресторанного господарства. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з розділу : « аналіз рецептурного складу та технологічного процесу виробництва страви - аналога » для студентів денної форми навчання напряму підготовки
Authors: Коляновська Л.М.
Keywords:
Date of publication: 2017-02-22 12:52:25
Last changes: 2017-02-22 12:52:25
Year of publication: 2017
Summary: Рекомендовано для студентів денної форми навчання ОКР «бакалавр» напряму підготовки 6.140101 «Готельно-рестораннасправа» для виконання практичних робіт з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12631.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 12631.pdf Size : 265164 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|