id: 12559
Title: Особливості виробництва варених ковбас з використанням йодованної солі
Authors: Тихолаз Уляна Анатоліївна
Keywords: йод, сіль, варена ковбаса. якість
Date of publication: 2017-02-20 12:08:49
Last changes: 2017-02-20 12:08:49
Year of publication: 2017
Summary: Вплив йодованої солі, яку застосовують як профілактичний засіб, призна¬чений для профілактики захворювань, пов’язаних з йодною недостатністю в організмі людей на якість вареної ковбаси Молочна 1-го сорту.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12559.pdf
Publication type: FFFF
In the collections : 2017 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 12559.pdf Size : 895228 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|