|
id: 12305
Title: Обґрунтування робочих параметрів вібраційної машини для приготування спецій лінії виробництва копчених ковбас
Authors: Желявський Вадим Анатолійович
Keywords:
Date of publication: 2017-02-06 12:47:05
Last changes: 2017-02-06 12:47:05
Year of publication: 2017
Summary: Проект містить технологічне та конструктивне обґрунтування схеми машини для приготування спецій в процесі переробки м’яса. Основні параметри робочих органів даної машини вибрані на основі необхідних інженерних розрахунків. Результати проекту можут ь бути впроваджені у м’ясопереробному виробництві у ковбасному цеху.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12305.pdf
Publication type: FFFF
In the collections : 2017 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 12305.pdf Size : 2872857 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|
|