id: 12254
Title: Технологічне обладнання м ' ясної та молочної галузі. Програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів галузі знань 0517 “Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції” спеціальність: 6.0551701 “Харчові технології та інженері
Authors: Зозуляк І.А., Зозуляк О.В.
Keywords: Подрібнення, різання, пастеризація, гомогенізація
Date of publication: 2016-12-21 15:06:26
Last changes: 2016-12-21 15:06:26
Year of publication: 2017
Summary: Програма навчальної дисципліни для підготовки спеціалістів галузі знань 0517 “Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції” спеціальність: 6.0551701 “Харчові технології та інженерія” факультету “Технологія виробництва і переробки продукції твариництва” у вищих навчальних закладах ІІІ–ІV рівнів акредитації
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12254.pdf
Publication type: Навчальні програми
Publication: ХТІ
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Ромигайло Ірина Юріївна
File : 12254.pdf Size : 167695 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|