id: 12063
Title: Теоретичні основи формування поживної цінності кормів. Програма навчальної дисципліни для підготовки магістрів спеціальності 204 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” у аграрних вищих закладах освіти III-IV рівнів акредитації.- Ві
Authors: Гуцол А.В., Сироватко К.М.,
Keywords: корм, поживність, протеїн, жир, клітковина
Date of publication: 2016-11-30 16:16:03
Last changes: 2016-11-30 16:16:03
Year of publication: 2016
Summary: Навчальна програма містить структуру курсу за всіма видами робіт (лекції, практичні заняття, самостійна робота). Рекомендована для магістрів спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва».
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/12063.pdf
Publication type: Навчальні програми
Publication: програма
In the collections : Навчальні програми/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Ромигайло Ірина Юріївна
File : 12063.pdf Size : 429105 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|