id: 11736
Title: Технологія молока та молочних продуктів.
Authors: Власенко В.В., Семко Т.В., Шаблій Л.М., Лавицький В.П.
Keywords:
Date of publication: 2015-03-25 12:32:33
Last changes: 2015-03-25 12:32:33
Year of publication: 2015
Summary: Розглянуто вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари, представлено матеріальний баланс і нормалізація у виробництві молочних продуктів, напрями розвитку виробництва і застосування різних видів пакувальних матеріалів. Викладено традиційні технології виробництва молочних продуктів. Наведено словник термінів та визначень понять, що використовуються у молочній промисловості, та апаратурно-технологічні схеми виробництва молочних продуктів. Призначено для використання в учбовому процесі підготовки інженерів-технологів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», а також може бути корисно для аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів та спеціалістів молочної промисловості.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11736.pdf
Publication type: Навчальні посібники
In the collections : Навчальні посібники/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 11736.pdf Size : 1992704 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|