id: 11721
Title: Обгрунтування параметрів змішувача для приготування спецій
Authors: Гавенко В.В.
Keywords: коливання, процес, дослідження, спеції, суміш
Date of publication: 2016-09-06 11:28:45
Last changes: 2016-09-06 11:28:45
Year of publication: 2016
Summary: Виконано теоретичні дослідження процесу змішування за умови, коли має місце комбінація різних рухів робочих органів змішувача. У результаті проведених досліджень визначено напрямок створення нового способу змішування спецій і створення нової конструкції змішувача з обґрунтуванням його робочих параметрів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11721.pdf
Publication type: FFFF
In the collections : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 11721.pdf Size : 1755191 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|