id: 11676
Title: «Отримання якісного курячого м’яса в умовах птахофабрики ТОВ « Вінницька птахофабрика» Філія «ПЕРЕРОБНИЙ КОМПЛЕКС» для подальшої заморозки та реалізації.
Authors: Мусієнко О.А.
Keywords: птахофабрика, курчата, бройлери
Date of publication: 2016-09-02 14:48:28
Last changes: 2016-09-02 14:48:28
Year of publication: 2016
Summary: Викладені результати аналізу технології виробництва м’яса бройлерів у ТОВ « Ладижинська птахофабрика». Зокрема зазначається, що потужність птахофабрики становить 1,4млн .т. м’яса. Цех вирощування курчат - бройлерів налічує 2389400 голів, батьківського стада - 47788, ремонтного молодняку - 19152 голів.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11676.pdf
Publication type: FFFF
In the collections : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 11676.pdf Size : 2298251 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|