id: 11111
Title: Технологічний проект виробництва м’яса качок у СТОВ ім. Шевченка Деражнянського району Хмельницької області.
Authors: Соловійчук Богдан Миколайович
Keywords: качки, селезні, інкубатор, повнораціонний комбікорм
Date of publication: 2016-06-22 16:11:42
Last changes: 2016-06-22 16:11:42
Year of publication: 2016
Summary: Проведено теоретичне обгрунтування виробництва качиного мяса, розраховано кількість цехів, обладнання, потребу в,добовому молодняку, інкубаційних яйцях, комбікормі, воді, підстилці, проведено продуктовий розрахунок переробки качиного мяса.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11111.pdf
Publication type: FFFF
Publication: -
In the collections : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 11111.pdf Size : 514855 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|