id: 11099
Title: Організаційно-економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна (СТОВ "ЛАН")
Authors: Безпалько А.П.
Keywords: КОНКУРЕНТОСТПРОМОЖНІСТЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, РИНОК, ЗЕРНО, СОБІВАРТІСТЬ, ПРИБУТОК, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ.
Date of publication: 2016-06-22 12:26:52
Last changes: 2016-06-22 12:26:52
Year of publication: 2016
Summary: Дипломна робота на тему: «Організаційно-економічні засади підвищення конкурентоспроможності виробництва зерна (на матеріалах СТОВ «ЛАН» Об‘єкт дослідження – розвиток галузі зернового виробництва та підвищення йогоконкурентоспроможності у СТОВ «ЛАН» с. Маньківка Бершадського району Вінницької області. Мета дипломної роботи – на основі проведених досліджень існуючого стану виробництва та збуту зерна в досліджуваному підприємстві відшу¬ка¬ти організаційно-економічні важелі підвищення конкурентоспроможності підприємства та його продукції. Методи дослідження – в процесі аналізу використовувались такі методи дослідження як монографічний, статистичний, розрахунково - конструктивний, графічний, нормативний, балансовий, метод аналізу та синтезу тощо. Встановлено, що в перспективі можливо значно підвищити рівень економічної ефективності виробництва зерна в господарстві і значимість галузі для економіки СТОВ «ЛАН» зросте. Аналізуючи сказане, можна зробити висновок про те, що виробництво зерна в СТОВ «Лан» є ефективним, проте підприємство має задіяти резерви для нарощування обсягів виробництва та збуту зерна і підвищити ефективність галузі, що дасть можливість вдосконалення управління витратами підприємства та підвищення конкурентоспроможності галузі у перспективі.
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/11099.pdf
Publication type: FFFF
In the collections : 2016 р./ Дипломні роботи (проекти)/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 11099.pdf Size : 1901465 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|