id: 10565
Title: Методичні вказівки для підготовки та написання курсових робіт студентами факультету менеджменту та права освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Волонтир Л.О., Підгурський О.І., Потапова Н.А.
Keywords:
Date of publication: 2016-03-30 13:12:25
Last changes: 2016-03-30 13:12:25
Year of publication: 2016
Summary: Інформаційні системи та технології. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»
URI: http://socrates.vsau.edu.ua/repository/getfile.php/10565.pdf
Publication type: Методичні вказівки
In the collections : Методичні матеріали/ Вінницький національний аграрний університет/
Published by: Адміністратор
File : 10565.pdf Size : 621726 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VNAU users
| |
|
|