Спеціальність:
Семестр: 5
Предмет: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

Фото
Викладач:
Зозуляк Ігор Анатолійович
Список методичної літератури 0

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
12845 Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки до самостійної роботи для підготовки спеціалістів галузь знань: 1401 “Сфера обслуговування” напрям підготовки: 6.1401 Зозуляк І.А., Зозуляк О.В. 15
21996 Програма навчальної дисципліни УЗГРГ Зозуляк І.А., Зозуляк О.В. 6
25942 РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства Зозуляк І.А., Горбатюк Р.М. 6

Тести до виконання курсу

Код. Назва тесту Пит./Вик.
1Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства.0/

Література в бібліотеці університету (2 найменувань)

Докладно