Користування методичною літературою:

"Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства. Методичні вказівки до самостійної роботи для підготовки спеціалістів галузь знань: 1401 “Сфера обслуговування” напрям підготовки: 6.140101 “Готельно-ресторанна справа” факультет “Менеджмент та"

Зозуляк І.А., Зозуляк О.В., Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Дата Група ПІБ IP
 1  26/9/2017 19:18:45  2021-ЕК  Бабієць Владислав Олегович  77.121.155.63*
 2  25/11/2017 14:6:6  2021-ЕК  Бабієць Владислав Олегович  77.121.155.63*
 3  20/11/2017 21:51:52  Відраховані  Возна Ірина Сергіївна  109.108.255.212*
 4  16/9/2018 17:34:29  Відраховані  Кулик Яна Володимирівна  46.211.5.51*
 5  15/12/2017 13:37:22  2021-ЕК  Подмогільна Альона Андріївна  46.133.91.77*
 6  12/9/2017 22:0:43  Відраховані  Гуцол Наталія Анатоліївна  188.166.79.160*
 7  2/11/2017 8:40:9      188.166.20.109*
 8  2/12/2017 13:25:56  Відраховані  Наумова Катерина Олександрівна  178.213.168.234*
 9  1/10/2018 18:14:8  81-ГРС  Мала Олександра Володимирівна  37.73.180.129*
* Інтернет