Спеціальність:
Харчові технології
Семестр:
8
Предмет:
Технохімічний контроль виробництва
Викладач:
Соломон Алла Миколаївна
Список методичної літератури
1
0
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
80249
Конспект лекцій Технохімічний контроль галузі
Соломон А.М.
43
97737
Робоча програма навчальної дисципліни «Технохімічний контроль галузі»
А.М. Соломон
7
97738
Силабус "Технохімічний контроль галузі"
А.М. Соломон
5
84094
Технохімічний контроль галузі. Програма навчальної дисципліни.
Соломон А.М.
3
78463
Технохімічний контроль галузі. Методичні вказівки до виконання практичних робіт
Соломон А.М., Бондар М.М.
29
97756
Тема 1. Організація технологічного і мікробіологічного контролю на підприємствах молочної промисловості.
24
97757
Тема. Організація роботи лабораторії технохімічного контролю.
17
97758
Тема. Правила приготування, зберігання та перевірка реактивів, перевірка точності контрольно-вимірювальної апаратури.
33
97759
Тема: Порядок приймання, контроль якості сировини, яка приймається.
14
97760
Тема: Схема технохімічного контролю готової продукції.
5
97761
Тема. Сучасні схеми контролю якості ІSО та безпеки при виробництві молочних продуктів на підприємстві.
6
97762
Тема: Основи системи НАССР, принципи, основні визначення та структура.
5
97763
Тема. Визначення критичних точок контролю при виробництві молока і молочних продуктів.
5
97764
Тема. Визначення критичних точок контролю при виробництві молока і молочних продуктів.
9
97765
Тема. Технологічний контроль, критерії гігієнічної оцінки виробництва м’ясних продуктів
8
97766
Тема. Класифікація шкідливих небезпечних речовин та шляхи їх надходження до м’ясних продуктів.
4
97767
Тема. Технологічний контроль при виробництві та реалізації м’ясопродуктів.
1
97768
Тема. Технологічний контроль при виробництві змішаних та нових видів м’ясних продуктів.
0
97769
Тема. Контроль якості і безпеки продуктів харчування в ЄС.
0
97770
: Методи контролю якості м’ясних продуктів
0
106310
ТЕХНОХІМІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ГАЛУЗІ Робоча програма
Соломон А.М.
0
Література в бібліотеці університету (5 найменувань)
Докладно