Користування методичною літературою:

"Тема. Технологічний контроль, критерії гігієнічної оцінки виробництва м’ясних продуктів"

, Технохімічний контроль виробництва
Дата Група ПІБ IP
 1  23/4/2024 12:39:9  51-ХТ  Гуцалюк Анастасія Сергіївна  172.225.37.60*
 2  19/4/2024 9:59:48  51-ХТ  Гуцалюк Анастасія Сергіївна  104.28.131.167*
 3  14/5/2024 23:36:0  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  46.211.90.105*
 4  12/4/2024 9:44:52  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  5.1.5.217*
 5  12/4/2024 9:49:21  51-ХТ  Оленюк Володимир Вікторович  46.211.116.229*
 6  12/4/2024 9:51:12  51-ХТ  Гуцалюк Анастасія Сергіївна  104.28.131.168*
 7  12/4/2024 9:52:26  51-ХТ  Гуцалюк Анастасія Сергіївна  104.28.131.168*
 8  9/4/2024 10:12:33  2007-ОА  Івановська Алла Леонідівна  5.1.5.217*
* Інтернет