Спеціальність:
Агрономія
Семестр:
2
Предмет:
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Викладач:
Огороднічук Галина Михайлівна
Список методичної літератури
3
3
Код.
Назва видання
Автор(и)
Рейт.
31429
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти, зі спеціальності 201 Агрономія, 1
Огороднічук Г.М.
68
31848
Технологія виробництва та переробки продукції та тваринництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спе
Огороднічук Г.М.
82
Лекція 1.
Лекція 2.
Лекція 3.
Лекція 4.
Лекція 5.
Лекція 6.
Лекція 7.
Лекція 8.
Лекція 9.
КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З ДИСЦИПЛІНИ "ТВіППТ"
92804
Лекція10
195
92805
Лекція11
186
99343
Чудак Р. А., Огороднічук Г.М., Ткаченко Т. Ю. Технологія виробництва та переробки продукції та тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять для підготовки здобувачів першого бакал
Чудак Р.А., Огороднічук Г.М., Ткаченко Т.Ю.
40
105736
Тести з навчальної компоненти "Технологія вмробництва та переробки продукції тваринництва"
1