Спеціальність: Агрономія
Семестр: 2
Предмет: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

Фото
Викладач:
Огороднічук Галина Михайлівна
Список методичної літератури 3

Код. Назва видання Автор(и) Рейт.
31429 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.Програма навчальної дисципліни для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти, зі спеціальності 201 Агрономія, 1 Огороднічук Г.М. 68
31848 Технологія виробництва та переробки продукції та тваринництва. Методичні рекомендації з організації самостійної роботи для підготовки здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти зі спе Огороднічук Г.М. 82
  Лекція 1.
  Лекція 2.
  Лекція 3.
  Лекція 4.
  Лекція 5.
  Лекція 6.
  Лекція 7.
  Лекція 8.
  Лекція 9.
  КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ З ДИСЦИПЛІНИ "ТВіППТ"
92804 Лекція10 195
92805 Лекція11 186
99343 Чудак Р. А., Огороднічук Г.М., Ткаченко Т. Ю. Технологія виробництва та переробки продукції та тваринництва. Методичні вказівки для практичних занять для підготовки здобувачів першого бакал Чудак Р.А., Огороднічук Г.М., Ткаченко Т.Ю. 40
105736 Тести з навчальної компоненти "Технологія вмробництва та переробки продукції тваринництва" 1