Відділ аспірантури і докторантури


  ГОЛОВНА  |   КАФЕДРИ  |   СКЛАД  |   ДОКУМЕНТИ  |   ПРО ФАКУЛЬТЕТ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg
E-mail: aspir@vsau.org

  • 2017-07-05 08:03:45 опублік. Гончарук Тетяна Вікторівна

    Фото Тепер, коли бурхливо йде процес оновлення вищої освіти, особлива увага повинна приділятися якості кадрового складу науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів.
    Творчий потенціал колективу ВНАУ і здатність його йти в ногу з часом напряму залежить від професіоналізму і високих моральних якостей людей, які працюють в ньому. Це висловлювання особливо справедливе щодо науково-педагогічних кадрів, які прагнуть навчатись в аспірантурі та докторантурі, й таким шляхом підвищувати свій рівень науково-методичної підготовки та педагогічної майстерності.
    Сьогодні, розумниці-красуні, науково-педагогічні працівники ВНАУ - Поліщук Вікторія, Разанова Алла та Мазур Юлія виявили бажання вступати до аспірантури рідної Альма-матер.
    Не викликає сумніву, що однією з дійових форм підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників ВНАУ є навчання в аспірантурі та захист дисертації.
    Щиро вітаємо вас колеги! Великих вам надбань, нових професійних успіхів та щедрих ужинків на науковій ниві!
    Ми пишаємося нашими вченими і робимо все, щоб підтримувати та розвивати наукові традиції ВНАУ!
  • 2017-07-03 17:09:24 опублік. Гончарук Тетяна Вікторівна

    Фото Стартувала вступна кампанія до аспірантури Вінницького національного аграрного університету – 2017.
    ВНАУ – єдиний вуз м. Вінниці, де аспіранти мають можливість захищати дисертації за чотирма спеціальностями за місцем навчання та здобувати науковий ступінь доктора філософії за такими спеціальностями:
    Економічні науки:
    051 Економіка;
    071 Облік і оподаткування;
    Технічні науки:
    132 Матеріалознавство;
    133 Галузеве машинобудування;
    181 Харчові технології;
    Сільськогосподарські науки:
    201 Агрономія;
    204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва;
    212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.
    Всім випускникам, які планують навчання в аспірантурі ВНАУ, рекомендується подати документи на вступ до кінця липня 2017 року.
    Приємно бачити молодих науковців, які бажають працювати на науковій ниві. Сьогодні першими, хто подав документи, є два хлопці, які закінчили факультети ТВіППТ і механізації с.г. ВНАУ - Вугляр Василь та Гречко Роман.
    Не без гордості можна сказати, що ВНАУ, створивши відмінну базу для навчання майбутніх науковців, широко відчинив двері для вивчення нових здобутків у науковому світі.
    Тож не гайте часу і обирайте своє майбутнє!
    Документи подавати за адресою:
    м. Вінниця, вул. Сонячна 3, корпус 2, аудиторія 2629.
    Додаткову інформацію можна отримати за телефоном:
    (0432) 46-56-52, або на офіційному сайті університету: http://www.vsau.edu.ua
  • 2017-04-11 13:07:41 опублік. Гончарук Тетяна Вікторівна

    Фото Науковці ВНАУ відвідали семінар по написанню грантових проектів
    7 квітня 2017 року, на базі Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН, відбувся семінар на тему: «Фонди ЄС: можливості фінансування індивідуальної мобільності молодих науковців та докторантів».
    Організаторами заходу стала Центральноєвропейська Академія Навчань та Сертифікації (CEASC) у співпраці з Університетом Суспільних наук (UNS), м. Лодзь, Польща.
    Мета семінару - ознайомлення учасників із можливостями фінансування індивідуальної мобільності молодих науковців та докторантів фінансовими інструментами ЄС.
    Спікером зустрічі виступив президент Фундації CEASC, консультант із написання проектів до Європейських структурних фондів, фахівець з євроінтеграції - Микола Смолінський.
    Молоді науковці та докторанти, під час тренінгу, ознайомилися з особливостями розробки проектних ідей та підготовки проектних пропозицій для залучення фінансування проектів від фондів ЄС та донорів, що присутні в Україні.
    Поспілкувавшись із практиками в сфері проектного підходу, аспіранти, докторанти та доценти Вінницького національного аграрного університету отримали корисні поради із залучення коштів.
    Активізація та стимулювання успішної грантової діяльності тимчасових наукових та творчих колективів, викладачів, студентів, аспірантів і структурних підрозділів ВНАУ дасть змогу отримати кошти на розвиток наукової діяльності університету.
  • 2016-12-05 07:55:37 опублік. Гончарук Тетяна Вікторівна

    Фото Молоді науковці ВНАУ пройшли тижневе стажування у м. Лодзь, Польща
    З 19 по 25 листопада 2016 року, учений секретар університету, к.е.н., доцент кафедри аграрного менеджменту Гончарук Тетяна Вікторівна та к.т.н., в.о. завідувача кафедри процесів та обладнання переробних і харчових виробництв імені П.С. Берника Янович Віталій Петрович взяли участь у проекті «Інструменти підтримки мобільності науковців у фінансовій перспективі ЄС на 2014-2020 роки», організаторами якого стали Фундація Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Польща у співпраці з Вищою школою оздоровчої освіти і суспільних наук (WSEZiNS), у місті Лодзь, Республіка Польща.
    У рамках цього проекту викладачі отримали теоретичні знання та практичні навички з таких тем:
    - трирівнева система вищої освіти та кваліфікаційні рівні європейського освітнього простору. Їх порівняльний аналіз із українськими відповідниками. Рівні та засади визнання українських освітніх документів в європейському освітньому просторі;
    - проектний підхід в організації навчального процесу в європейських університетах. Формування навчальних планів із застосуванням проектного підходу;
    - практична реалізація в рамках організації навчального процесу принципу мобільності студентів та викладачів через використання спеціалізованих фондів ЄС, призначених для фінансування компоненту мобільності;
    - робота над власними обмінними, навчальними та дослідницькими проектами, фінансованими з джерел ЄС: приклади, досвід, вимоги до учасників подібних проектів;
    - академічна мобільність науковців: компонент Кюрі-Склодовської в рамках Горизонт 2020, Еразмус+, Polonez (друга хвиля).
    Під час навчальних сесій набули безцінний досвід та гідно представили наш університет. Підписали угоду про партнерство, співробітництво та науковий обмін між ВНАУ, ВННК та WSEZ і UNS. Були щиро вражені та горді тим, що ректор Адам Колатаж дав високу оцінку науковій діяльності академіка Г.М. Калетніка, оскільки співпрацював із Григорієм Миколайовичем у США.
    Завдяки злагодженій роботі команди організаторів, встигли все, навіть відвідали найбільший в Європі культурно-розважально-торговельний центр Manufaktura, побували в термально-оздоровчому комплексі «Терми Унєюв», відвідали екскурсії та побачили чудові краєвиди одного з найбільших міст Польщі – міста чотирьох культур – Лодзь.
    По завершенню стажування отримали дипломи та величезне задоволення від спілкування з колегами з різних ВНЗ України.
  • 2016-10-18 12:39:07 опублік. Гончарук Тетяна Вікторівна

    Фото 13 жовтня 2016 року в стінах Віницького національного аграрного університету, в рамках діяльності Всеукраїнського науково-навчального консорціуму, відбувся І Міжнародний молодіжний аграрний форум, який зібрав 150 учасників з Вінниці, Дніпра, Києва, Миколаєва, Харкова, Одеси та Кам`янця-Подільського.
    Учасників форуму привітали Президент консорціуму Григорій Калетнік та ректор університету Віктор Мазур. Генеральний секретар асоціації університетів Чорноморського регіону, професор з Румунії Еден Мамут, провів учасникам форуму лекцію на актуальну тему: «Екоінновації для продовольчого забезпечення перенаселеної планети».
    На круглих столах, молоді науковці, на іноземній мові, ділились своїми думками та представляли наукові проекти щодо проблем інноваційного розвитку аграрного виробництва, екологічної, продовольчої та енергетичної безпеки України та світу. Призовий фонд конкурсу наукових робіт склав – 100 000 гривень.
    Також голови рад молодих науковців, аспірантів та студентів Вінницького національного аграрного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування, Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН, Інституту продовольчих ресурсів НААН та Вінницького національного технічного університету підписали меморандум про наукову співпрацю.
    Під час форуму були проведені екскурсії, майстер-класи, дегустації продуктів харчування, показ виставки наукових робіт студентів і аспірантів ВНАУ, учасників форуму веселими конкурсами розважала «Шалена лабораторія». Після чого, всі бажаючі, насолодились святковим концертом на честь 34-річниці з Дня заснування ВНАУ.
    On the 13th of October 2016 the First International Youth Agrarian was held on the basis of Vinnytsia National Agrarian University in the framework of the All-Ukrainian Scientific-educational Consortium, which gathered 150 participants from Vinnytsia, Dnipro, Kyiv, Mykolayiv, Kharkiv, Odesa and Kamianets-Podilskyi.
    The forum participants were welcomed by Gregory Kaletnik, the president of the consortium, and Viktor Mazur, the rector of the university. General Secretary of the Association of the Black Sea Region Universities, Professor Eden Mamut from Romanian read a lecture for forum participants on the urgent issue: «Ecoinnovations for Feeding a Crowded Planet».
    At the round table, young scientists shared their views and presented research projects on issues of innovative development of agricultural production, environmental, food and energy security of Ukraine and the world in English. The prize fund of the scientific work made 100 000 hryvnias.
    Also the chairmen of councils of young scientists and students of Vinnytsia National Agrarian University, the National University of Life and Environmental Sciences, the Institute of Bio-energy Crops and Sugar Beet of NAAS, the Institute of Food Resources of NAAS and Vinnytsia National Technical University signed the memorandum of scientific cooperation.
    Various tours, workshops, tasting food, show exhibition of scientific works of students and graduate students of VNAU were organized during the forum, forum members were entertained by “Crazy Lab” with their funny contests. After that, everyone interested could enjoy the festive concert in honor of the 34th anniversary of VNAU foundation.

  • головна intranet   головна internet