Кафедра Бухгалтерського обліку


  ГОЛОВНА   |   СКЛАД  |   ДИСЦИПЛІНИ   |   НАУКОВІ І МЕТОДИЧНІ ПРАЦІ  |   ІСТОРІЯ  |

    НОВИНИ, ПОДІЇ, ОГОЛОШЕННЯ

КОНТАКТИ



Завідувач кафедри
д.е.н.,проф.
Правдюк Наталія Леонідівна


☎ тел.кафедри: 43-72-30 (комутатор),
347 (кафедра бухгалтерського обліку ),
221 (Завідувач кафедри бухгалтерського обліку)


➤ Закріплені аудиторії за кафедрою:
1202, 1203, 1204, 1205, 1206, 1207

Система 'Сократ': http://socrates.vsau.org
Офіц. сайт: http://vsau.org, http://vsau.edu.ua
Спільнота ВНАУ: http://socrates.vsau.org/elgg

  • 2023-10-31 21:47:07 опублік. Коваль Любов Віталіївна

    Фото 27 жовтня 2023 року проведена кураторська година на тему «День української писемності та мови» для студентів магістратури денної форми навчання доцентами кафедри обліку і оподаткування Коваль Л.В., Лепетан І.М. та Коваль Н.І. Це свято було встановлено Указом президента України від 6-го листопаду 1997-го № 1241/97 і відзначалося щороку на честь українського літописця Нестора - послідовника творців слов’янської писемності Кирила та Мефодія. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора-літописця і починається писемна українська мова.
    Студенти приєдналися до написання Радіодиктанту національної єдності.
  • 2023-10-02 12:50:26 опублік. Коваль Любов Віталіївна

    Фото 21 вересня 2023 року куратором групи ОП-23-1 маг., доцентом кафедри бухгалтерського обліку Коваль Л.В. було проведено кураторську годину на тему «Навчальний процес 2023-2024. Поведінка під час повітряної тривоги».
    Зважаючи на навчання в умовах війни, студенти повинні дбати про особисту і колективну безпеку, тому так важливо дотримуватися визначених правил. Було наголошено про обов"язковість перебування в укритті під час повітряних тривог.
  • 2023-09-28 20:13:30 опублік. Лепетан Інна Михайлівна

    Фото 28 вересня 2023 року у рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фінансові, облікові та контрольно-аналітичні інструменти в забезпеченні післявоєнного відновлення та розвитку економіки України», відбулося секційне засідання «Облікове забезпечення відновлення національної економіки та державна податкова політика повоєнного часу».
    До участі у секції конференції долучилися провідні науковці та дослідники закладів вищої освіти, науково-педагогічні працівники ВНАУ, відокремлених структурних підрозділів ВНАУ, а також аспіранти.
    Кафедру бухгалтерського обліку представили: д.е.н., професор, завідувач кафедри Правдюк Н.Л. з темою дослідження «Визнання криптовалют у системі об’єктів обліку», к.е.н., доценти кафедри Коваль О.В. з темою дослідження «Вплив воєнного стану на ринок праці України», Коваль Л.В. з темою дослідження «Проблемні аспекти облікового відображення соціальної відповідальності суб’єктів господарювання» та Лепетан І.М. з темою дослідження «Екологічна безпека аграрного бізнесу в Україні: пріоритетні напрямки відновлення та обліково-аналітичне забезпечення».
    Проведення конференції з обговоренням та узагальненням актуальних питань облікового забезпечення відновлення національної економіки та державної податкової політики повоєнного часу дозволило сформулювати комплексну оцінку сучасного стану вирішення проблем. За результатами обговорення схвалено основні положення наукових доповідей учасників конференції, відзначено їх актуальність, ґрунтовність, наукове та практичне значення, а також високу якість, новизну та глибину досліджень доповідей.
  • 2023-09-10 19:07:58 опублік. Лепетан Інна Михайлівна

    Фото 8 вересня 2023 відбулась кураторська година для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 072 Фінанси, банківська справа та страхування на тему : «Особливості організації навчального процесу на 2023-2024 навчальний рік. Правила поведінки під час повітряної тривоги». Куратори к.е.н., доцент Наталія Коваль та к.е.н., доцент Інна Лепетан особливу увагу приділили питанням дотримання студентами вимог навчального процесу, зокрема відвідування занять, дотримання правил проживання в гуртожитку, дотримання правил поведінки під час повітряної тривоги та інше.
    Навчання у ВНАУ розвиває впевненість у собі, дає практичні навички та теоретичні знання, допомагає формуватися як особистість.
  • 2023-09-05 21:23:09 опублік. Коваль Олена Вікторівна

    Фото 16 серпня 2023 року куратором групи 41-ОП, доцентом кафедри бухгалтерського обліку Коваль О.В. було проведено кураторську годину на тему «Безпечне освітнє середовище в умовах війни». Викладачем було наголошено, що незважаючи на формат навчання, студенти повинні розуміти, що особиста і колективна безпека залежить від кожного, тому так важливо дотримуватися визначених правил. Студенти детально обговорили безпекові заходи під час повітряних тривог і умови виконання рекомендацій з безпеки, а також куратором було наголошено на обов’язковому знаходженні в укритті під час повітряної тривоги.
  • 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 . . . 53 

    головна intranet   головна internet